Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Πολάκης “τρολάρει” την ΠΟΕΔΗΝ για την γκάφα με το “ντου” σε λάθος υπουργείο

Ο Πολάκης “τρολάρει” την ΠΟΕΔΗΝ για την γκάφα με το “ντου” σε λάθος υπουργείο

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook “χτυπάει” με χιούμορ την ΠΟΕΔΗΝ για ένα περιστατικό που έγινε σήμερα στο πλαίσιο των κινητοποίησεων στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο κάνει τον γύρο του (ελληνικού προς το παρόν) διαδικτύου.

Τι έγινε νωρίτερα στην συγκέντρωση και την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ; Εκτός από τα λουλούδια που άφησαν στο άγαλμα του “Δρομέα” του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου, αρκετά από τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ με πρώτο τον πρόεδρό της, Μιχάλη Γιαννάκο, κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας για να διαμαρτυρηθούν.

Έλα όμως που έκαναν λάθος… στην στοά και αντί να “εισβάλλουν” στο υπουργείο Εργασίας επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Εσωτερικών. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Οι κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο κατέγραψαν την αμήχανη, αλλά και αστεία αυτή στιγμή και όπως… προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το σχετικό βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις