Υγεία

Οι 40ρες ξέρουν να απολαμβάνουν το σέξ!

Λίγο πριν ή λίγο μετά τα 40 οι περισσότερες γυναίκες έχουν σεξουαλικές επαφές και ικανοποιούν φαντασιώσεις που δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν

στα 20 ή στα 30.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στις ΗΠΑ, η αυξημένη διάθεση για σεξ μπορεί να οφείλεται και στο βιολογικό συναγερμό για άμεση τεκνοποίηση, αφού το «αναπαραγωγικό παράθυρο» μετά τα 40 συνήθως… κλείνει.

Κάποιος άλλος όμως θα έλεγε οτι η αυξημένη διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις και απόλαυση στο σεξ μπορεί και να είναι θέμα εμπειρίας….

Οι επιστήμονες χώρισαν σε τρεις ομάδες τις 900 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Σε αυτές που βρίσκονταν στο απόγειο της γονιμότητάς τους (19-26 ετών), σε αυτές που τα ωάρια μειώνονταν με την πρόοδο της ηλικίας (27-45) και σε αυτές που βρίσκονταν σε φάση εμμηνόπαυσης (27-45 ετών).

Η γυναίκες της ομάδες «27-45 ετών» είχαν εντονότερη σεξουαλική διάθεση,περισσότερες φαντασιώσεις και επί της ουσίας ερωτοτροπούσαν αρκετά συχνά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου: Σύγχρονη λύση για σύνθετες βλάβες και χρόνιο πόνο
Πώς η καινοτόμος χειρουργική τεχνική αποκαθιστά τη λειτουργικότητα του ώμου ακόμη και σε μη επιδιορθώσιμες ρήξεις τενόντων, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και γρήγορη αποκατάσταση
Πηγή φωτό: iStock