Site icon NewsIT
14:10 | 05.02.20

Πενήντα – πενήντα αγοράζουν τις χειρουργικές μάσκες οι Έλληνες! Με το σταγονόμετρο τις δίνουν οι εταιρείες

Newsit Newsroom

Από τον "ιό του πανικού" έχουν καταληφθεί οι Έλληνες οι οποίοι σπεύδουν στα φαρμακεία να προμηθευτούν χειρουργικές μάσκες για προστασία από ... τον κοροναϊο (;!) ο οποίος, όμως, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα στη χώρα μας. "Ψυχραιμία" συστήνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καθώς δεν αποκλείεται να "στεγνώσουν" πράγματι τα φαρμακεία μας από μάσκες.

Ανά πενήντα και εξήντα τεμάχια αγοράζουν τις χειρουργικές μάσκες κάποιοι συμπολίτες μας από τα φαρμακεία, με κίνδυνο να μας λείψουν εάν πραγματικά κάποια στιγμή χρειαστούν. Η ζήτηση τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις, οι οποίες κυρίως εντοπίζονται εξαιτίας του ελέγχου που προσπαθούν να ασκήσουν στην προσφορά, οι εταιρείες ιατροτεχνολογικών προϊόντων, που είναι υπεύθυνες για τη διακίνησή τους.

Όπως αναφέρει στο iatropedia.gr ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολος Βαλτάς, σε επικοινωνία που είχε με προέδρους Φαρμακευτικών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, έχει αυξηθεί μεν η ζήτηση, αλλά οι ανάγκες καλύπτονται: “Δεν υπάρχει παντελής έλλειψη. Γίνεται προσπάθεια των φαρμακοποιών όλης της Ελλάδας να καλύψουν ανάγκες. Οι εταιρίες προμηθεύουν με ένα πλαφόν.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version