Υγεία

Ρύζι: Πότε υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης όταν το ξαναζεστένετε

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ανιδρωσία: Η σπάνια διαταραχή που προκάλεσε τη θερμοπληξία στον 15χρονο στο Μέτσοβο – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με αυτή τη διαταραχή, ενώ άλλοι την αναπτύσσουν αργότερα - Αιτίες, επιπλοκές και τρόποι αντιμετώπισης - Πότε επισκεπτόμαστε γιατρό
Mature woman suffering from heat stroke in the city, drinking water and touching her forehead. Heat wave in summer sunny days, Eyes closed and hydrating