Υγεία

Τόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό: Κάνει καλό ή κακό στην υγεία; Τι πρέπει να ξέρετε

Ο κονσερβοποιημένος τόνος υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα σπιτιού. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, σχετικά φθηνός και μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια στο ντουλάπι.

Παρά αυτά τα οφέλη, μπορεί να αναρωτιέστε εάν ο τόνος κονσέρβα είναι πραγματικά υγιεινή τροφή και πόσο είναι ασφαλής είναι για κατανάλωση.

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τη διατροφική περιεκτικότητα του κονσερβοποιημένου τόνου, καθώς και τα πιθανά οφέλη και τα μειονεκτήματα της κατανάλωσής του.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ο καρκίνος του προστάτη πρώτος σε συχνότητα στην Ελλάδα – Σχεδόν 3 εκ. νέες διαγνώσεις ετησίως έως το 2040 στην Ευρώπη
Στην Ελλάδα, το 2022 σημειώθηκαν 7.036 νέα περιστατικά προστάτη κατατάσσοντάς τον πρώτο σε συχνότητα στους άνδρες - Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι 27.358 άτομα ζουν με διάγνωση εντός 5ετίας
Ασθενής και γιατρός 1
COVID-19 και γρίπη «ξυπνούν» και αυξάνουν τα καρκινικά κύτταρα ακόμα και σε ασθενείς σε ύφεση, αποκαλύπτει νέα μελέτη
Έρευνα σε 4.800 καρκινοπαθείς σε ύφεση, έδειξε ότι όσοι ήταν θετικοί στην COVID-19, είχαν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο σε σχέση με όσους είχαν αρνητικό τεστ
Γιατροί 1