Υγεία

Τσικνοπέμπτη: Ποια κομμάτια από κρέας στα κάρβουνα είναι καρκινογόνα

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή και ζουμερή μπριζόλα στα κάρβουνα; Ποιος δεν λατρεύει γενικότερα τα ψητά κρέατα στα κάρβουνα, καθώς πιστεύουμε κιόλας πως είναι πιο υγιεινά, αφού κατά το ψήσιμο στη σχάρα «χάνουν» τα περιττά τους λίπη.

Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και οι περισσότεροι έχουν κάνουν τις ετοιμασίες τους για κρεοφαγία με ψήσιμο στα κάρβουνα. Κάτι σαν… προπόνηση για το Πάσχα! Αμερικανοί επιστήμονες, όμως, έρχονται να ανατρέψουν αυτήν την αγαπημένη συνήθεια και υποστηρίζουν ότι τα κρέατα που έχουν ψηθεί στα κάρβουνα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στα νεφρά!

Διαβάστε στο Iatropedia.gr τι να προσέχετε με το ψήσιμο των κρεάτων την Τσικνοπέμπτη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ασπέργιλλος: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μύκητα που ανησυχεί τους επιστήμονες – Πού κρύβεται, ποιοί κινδυνεύουν, ποιά τα ύποπτα συμπτώματα
Ο ασπέργιλλος fumigates αποτελεί έναν από τους τέσσερις πιο επικίνδυνους μύκητες στον κόσμο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Microscopic view of a colony of Aspergillus fungi, which causes the lung infection aspergillosis, aspergilloma of the brain and lungs. 3D illustration