Αλλά μαζί με την απόλαυση της γεύσης αυτής, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την υγεία μας. Η αυξημένη κατανάλωση κρεατικών και λοιπών “αμαρτωλών” συνοδευτικών την Τσικνοπέμπτη είναι μοιραίο να αυξήσει την χοληστερίνη στο αίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
Τσικνοπέμπτη: Πώς θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία
Η Τσικνοπέμπτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές στην Ελλάδα, αφού είναι γνωστό, ότι όλοι οι Έλληνες λατρεύουμε το κρέας που ψήνετε στα κάρβουνα.
