Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: ανανέωσε και… σπάει τα ρεκόρ!

Είναι οριστικό: ανανέωσε και… σπάει τα ρεκόρ!

Ήταν μία… τυπική διαδικασία αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν έδωσαν τα χέρια και είναι πλέον οριστικό ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι στις «επάλξεις» του ΑΝΤ1! 

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη που μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο είναι οριστικό ότι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά την πετυχημένη εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα». Βέβαια, ακόμα δεν έπεσαν υπογραφές αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν υπάρχει κανένα… αγκάθι, οπότε είναι θέμα χρόνου να γίνει και επίσημα. Άλλωστε όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας του ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο, έχοντας σπάσει τα… ρεκόρ και σε τηλεθέαση αλλά και σε χρονική παρουσία αφού του χρόνου θα είναι η 29η συνεχόμενη σεζόν του στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του, Ντίνος Σιωμόπουλος και Μπάγια Αντωνοπούλου την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα ευχηθούν στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι», αλλά θα πουν και «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» ανανεώνοντας έτσι το καθημερινό πρωινό ραντεβού τους και για την επόμενη σεζόν…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε