Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν ήθελα να φύγει η Χούκλη»

Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν ήθελα να φύγει η Χούκλη»

Σε λίγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Χθες μάλιστα ήταν η πρώτη εμφάνιση του δημοσιογράφου στο κανάλι του Αμαρουσίου όπου έγινε και «επίσημα» η παρουσίασή του στους δημοσιογράφους του ειδησεογραφικού τομέα.

Παρόντες στη συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννης Μιχελάκης, ο Διευθυντής Ειδήσεων Στράτος Μπαλής και ο Διευθυντής Σύνταξης Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος. Στη συνάντηση αυτή ο Στρατής Λιαρέλλης διέψευσε τις φήμες που θέλουν το δημοσιογράφο να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο ενώ ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι «ήρθα μόνο για να παρουσιάζω τα δελτία ειδήσεων», σημειώνοντας ότι έχει διευθυντική θέση μόνο στα έντυπα που κυκλοφορούν από την εταιρεία του.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση σε όλους όσοι ήταν στη συνάντηση αυτή ήταν η αναφορά του στη Μαρία Χούκλη, τονίζοντας ότι «δεν ήθελα να φύγει» και αποκαλύπτοντας ότι «είχα προτείνει να μοιραζόμαστε την παρουσίαση των δελτίων», ενώ την χαρακτήρισε «εκλεκτή συνάδελφο και κυρία της δημοσιογραφίας».

Η συνάντηση αυτή κράτησε γύρω στη μία ώρα και στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο δελτίο ώστε από τις 30 του μήνα να αναλάβει την παρουσίασή του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε