Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πήρε το «πράσινο» φως και ξεκίνησε γυρίσματα!

Πήρε το «πράσινο» φως και ξεκίνησε γυρίσματα!

Η απόφαση δεν χαροποίησε μόνο τους συντελεστές, αλλά αναμένεται να ικανοποιήσει και τους τηλεθεατές αφού αποδεδειγμένα τους έχει κερδίσει.

Κι όχι μόνο είναι σίγουρο ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν στον αέρα, αλλά τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές που θα κεντρίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Ο λόγος για το «Deal», το τηλεπαιχνίδι που προβάλλει καθημερινά ο ALPHA και που οριστικοποιήθηκε το… deal και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια με την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης ήταν αναμενόμενο το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο θα πάρει το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι στο τηλεοπτικό τοπίο…! Ωστόσο όχι μόνο είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει αλλά από την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησαν να γυρίζονται και τα επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στον καινούργιο κύκλο θα υπάρχει και ένα επιπλέον κουτί- έκπληξη που θα κορυφώνει ακόμα περισσότερο την αγωνία και που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου από τα πρώτα γυρίσματα το κουτί-έκπληξη… δικαίωσε αυτούς που αποφάσισαν να το εντάξουν στον καινούργιο κύκλο.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες ώστε να υπάρχει αρκετός αριθμός επεισοδίων πριν την παύση της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ αναμένεται ο καινούργιος κύκλος του Deal» να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο συνεχίζοντας τα απογεύματα να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές δίνοντας στον ALPHA υψηλά ποσοστά τηλεθέασης…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε