Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανεβάζουν… στροφές Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση βρίσκονται οι δυο παίκτες της ΑΕΚ, που για δεύτερη σερί ημέρα ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Ουκρανός αμυντικός έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ, συνεχίζοντας έτσι τον… αγώνα του για να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ, μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη στο χέρι.

Ο Τσιγκρίνσκι “σημαδεύει” τη 13η Απριλίου και τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αν δεν τα καταφέρει, θεωρείται σίγουρο πως θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ μέσα στον Απρίλιο στις τελευταίες αγωνιστικές της Superleague και στο κύπελλο Ελλάδας.

Όσον αφορά τον Ούγκο Αλμέιδα, ακολούθησε και αυτός ένα κομμάτι του προγράμματος. Στόχος του Πορτογάλου επιθετικού ήταν να προλάβει το προσεχές κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το αν τα καταφέρει, θα φανεί στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού οι παίκτες της Ένωσης έχουν ρεπό την Τρίτη.

Από τους διεθνείς επέστρεψαν οι Μάνταλος, Μπακασέτας ενώ την Τετάρτη αναμένονται και οι Βράνιες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μεληκιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε