Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χείμαρρος Θεοδωρίδης! “Κύπελλα έχουμε να χαρίσουμε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στάθηκε μπροστά στις κάμερες και άρχισε να τα “χώνει” σε όλους. Κανείς δεν ξέφυγε από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Τα παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, τη φιλοξενία της ΑΕΚ, η προτροπή για παραίτηση στην διοίκηση της ΕΠΟ και τα συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0, που όμως δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

“Ήρθαμε σαν πρωταθλητές, παίξαμε σαν πρωταθλητές και νικήσαμε σαν πρωταθλητές. Δεν έχουμε καμία ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Σπάσανε τα ταμεία της ΑΕΚ, αμφιβάλλω αν έχουν ξανακάνει τέτοιες εισπράξεις. Ο διαιτητής έπαιξε 80-20. Στο Φάληρο έβαλαν γκολ με το χέρι. Δεν θέλω τον κ. Σιδηρόπουλο ποτέ για διαιτητή. Σήμερα έκανε πολλά πονηρά σφυρίγματα και έβγαλε κίτρινη στον Ρομαό γρήγορα για να δημιουργήσει κλίμα, ενώ δεν απέβαλε παίκτη της ΑΕΚ για μαρκάρισμα στον Φορτούνη. Δεν μας νοιάζει εμάς. Εμείς ήρθαμε και κερδίσαμε. Κύπελλα έχουμε πολλά, μπορούμε να τους χαρίσουμε ένα”, τόνισε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:

“Στην ΕΠΟ να παραιτηθούνε όλοι. Έχουν συνδράμει για όλο αυτό. Είδατε ο παρατηρητής ποια ομάδα υποστηρίζει. Στη φυσούνα είχε 30 άτομα δεξιά και αριστερά και μας προπηλακίζανε. Το Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι μπροστά σε αυτό που έγινε σήμερα”, τόνισε.

Παράλληλα, εν μέσω αποδοκιμασιών από οπαδούς της ΑΕΚ είπε: «Δεν με αφήνουν να μιλήσω, ούτε δημοκρατία δεν έχουν εδώ. Ακούστε πώς με πιέζουν, με ενοχλούν να μην πω την αλήθεια. Πέρσι μας απέκλεισε ο κύριος Κοντονής. Όλα γίνονται φτάνει να το χάσει ο Ολυμπιακός. Στα δικαστήρια θα παίζεται το ποδόσφαιρο τελικά; Τα πρωταθλήματα δεν θα τα πάρετε ποτέ παρά μόνο στο γήπεδο. Επειδή πιέζομαι… αυτή είναι η ΑΕΚ εδώ πέρα. Σας το χαρίζω. Αυτός που προσπαθεί να με διακόψει είναι ο γνωστός άγνωστος, με τα καραγκιοζιλίκια του”. (σ.σ. αυτό που είπε πιθανότατα αφορούσε τον Βασίλη Δημητριάδη που ήταν κοντά στο χώρο).

Τέλος, ανέφερε: “Πήγα κι έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους είπα πως έτσι παίζουν οι πρωταθλητές. Έπαιξαν μπάλα και απέδειξαν πως είναι ομαδάρα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να το πανηγυρίσουν σαν πρόκριση”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε