Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ από αέρος για τα… αστέρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τους Δέλλα και Ντιόπ να κάνουν πάρτι στις στημένες φάσεις, η “Ένωση” επικράτησε με 3-0 του κάκιστου ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι-οφ. Δείτε το βίντεο.

Χιμένεθ: Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα

Χάβος: Κρίμα και άδικο τέτοια γκολ

Το LIVE του αγώνα

 
Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις καθώς πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Σκόκο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ αλλά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.
 
Η επόμενη φάση σημαιώθηκε μετά από 20 λεπτά και ήταν αυτή που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Μίτσελ εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσιρίλο έστειλε τη μπάλα πάνω στον Δέλλα ο οποίος με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Χαλκιά. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ απείλησε και στο 35΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ, την ώρα που η άμυνα του ΠΑΟΚ πελαγοδρομούσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα και στην ανάπτυξη.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, όμως αυτή τη φορά ο Ντιόπ που βρέθηκε σε θέση βολής ευστόχησε. Ο Σκόκο εκτέλεσε το φάουλ και ο Σενεγαλέζος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 55΄με τον Φωτάκη να ευνοείται από την κόντρα αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Σάχα.

Στο 68΄το… έργο επαναλήφθηκε για τρίτη φορά. Εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, κεφαλιά πάσα του Δέλλα στον Ντιόπ ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0. Δέκα λεπτά μετά, μάλιστα, η “Ένωση” έφτασε κοντά και σε τέταρτο γκολ, όμως αρχικά ο Χαλκιάς νίκησε τον Λαγόκαι στη συνέχεια ο Κοντρέρας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μίτσελ.

 
Το σουτ του Αρίας που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σάχα ήταν ότι καλύτερο συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει στο φινάλε μία σπουδαία νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογία των πλέι-οφ, δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ.
 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Ντιόπ (80′ Ματέος), Μάκος, Μίτσελ, Καφές (52′ Γκερέιρο), Μπαχά, Σκόκο (66′ Λαγός).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (57′ Λίνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (74′ Ελ Ζαρ), Τσουκαλάς (65′ Αρίας), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε