Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άναψαν τα… αίματα στο Μόναχο – “Καταπληκτικός ηθοποιός ο Ντρογκμπά”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιουπ Χάινκες με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά ανέβασε τους τόνους ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν – Τσέλσι.

Ο προπονητής της Μπάγερν έκανε ειδική αναφορά στον αστέρα της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά τον οποίο χαρακτήρισε καταπληκτικό ηθοποιό.

“Ο Ντρογκμπά είναι εδώ και πολλά χρόνια, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της Premier League. Οπωσδήποτε είναι επικίνδυνος και μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Μερικές φορές το παρακάνει, μερικές φορές είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός μέσα στο γήπεδο.
 
Παίκτες όπως οι Μάτα, Λάμπαρντ, Στάριτζ και Καλού ανήκουν σε κορυφαίο επίπεδο, οπότε θα ήταν άστοχο να συγκεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Ο Τόρες επίσης έχει βελτιωθεί τρομερά τις τελευταίες εβδομάδες, άρα δεν είναι μόνο ο Ντρογκμπά.
Μετά από 11 χρόνια έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο μας. Ξέρω ομάδες με μεγάλη παράδοση που ακόμα περιμένουν να κερδίσουν το τρόπαιο. Μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε κάτι που δεν παρουσιάζεται συχνά. Το πιθανότερο είναι να μην έχουμε ποτέ ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στην έδρα μας. Σκέφτομαι να πω στον οδηγό του πούλμαν της ομάδας να μας πάει μια βόλτα γύρω στην πόλη πριν φτάσουμε στο στάδιο, ώστε οι παίκτες να δουν τις σημαίες των οπαδών. Δεν υπάρχει προφανέστερο κίνητρο.”

Δείτε την απάντηση του Ντρογκμπά

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε