Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Απίστευτο! Έβαλαν σε ξενοδοχείο για…. ζευγαράκια ομάδες Κορασίδων!

ΦΩΤΟ volleynews.gr
ΦΩΤΟ volleynews.gr

Ο Άρης και η Ελπίδα Αμπελοκήπων κατήγγειλαν τον Ηρακλή Κηφισιάς ότι έβαλε τις ομάδες Κορασίδων τους να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο για… ζευγαράκια.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ο διοργανωτής του Final Four του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται το τριήμερο 23-26 Ιουνίου στο Ζηρίνειο, με τη συμμετοχή της ομάδας των βορείων προαστίων, αλλά και των Άρη, Ελπίδας Αμπελοκήπων και ΣΦΑΜ Φοίβου.

Οι δύο (Άρης και Ελπίδα) από τις τρεις ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του Ηρακλή Κηφισιάς, τονίζοντας ότι το ξενοδοχείο, το οποίο επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τις ομάδες ήταν για… ζευγαράκια, ενώ δεν πληρούσε ούτε τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.

Η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ AΡΗ Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.

Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας “άλλης χροιάς” και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους. Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος.

Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο “βωμό” του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, “έχασε” ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος(παρά τις προσπάθειες μας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ. Και όπως λέει ο Διονύσης Σαβόπουλος, “Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα”

*Τα σωματεία*

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ”

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε