Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: “Aπόλυτη” Ζενίτ – Xαμός για ένα “εισιτήριο” (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το 5×5 στον όμιλο της στο Champions League έκανε η Ζενίτ, επικρατώντας εντός έδρας της Βαλένθια με 2-0. Ισοπαλία (1-1) που δεν βολεύει καμία από τις Μπάτε Μπόρισοφ και Λεβερκούζεν στη Λευκορωσία.

 Η Ζενίτ ήθελε μόνο ένα βαθμό κόντρα στη Βαλένθια για να εξασφαλίσει και την πρωτιά στον 8ο όμιλο, ωστόσο οι πρωταθλητές Ρωσίας -με επιβλητική παρουσία- επικράτησαν με 2-0 των Ισπανών. Η ομάδα του Αντρέ-Βίλας Μπόας σκόραρε μια φορά σε κάθε ημίχρονο με τους Σατόφ (15’) και Τζιούμπα (74’).


Artem Dzyuba 2:0 HD | Zenit v. Valencia – 24… από soccerhub365

 

 

Χαμός στον 4ο όμιλο, εκεί όπου Μπατε Μπόρισοφ και Μπάγερ Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες 1-1. Παρότι δημιούργησε πολλούς… πονοκεφάλους, η Λεβερκούζεν έμεινε για τέταρτο σερί ματς στη διοργάνωση μακριά από τη νίκη και πλέον περιμένει τα… νέα από το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα, με την οποία ισοβαθμεί στους 5 β.

Η Λεβερκούζεν βρέθηκε με την έναρξη του ματς με την… πλάτη στον τοίχο, αφού μόλις στο 2′ δέχθηκε το 1-0 από τον Γκόρντετσουκ (μεγάλη η ευθύνη του τερματοφύλακα).

Οι “ασπιρίνες” πήραν τα ηνία της αναμέτρησης στη συνέχεια, έφτασαν στο 1-1 με το.. τυχερό γκολ του Μεχμέντι (68′), αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή.

Admir Mehmedi Great Goal Bate Borisov 1-1 Bayer… από enteritament

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε