Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν περνάει κανείς! – Ο Άρης σταμάτησε και την Μάντσεστερ Σίτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσου κοίταξαν στα μάτια το “θηρίο” και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στους 16 του Europa League, διατηρώντας παράλληλα το απίστευτο ευρωπαϊκό σερί τους. Δείτε το βίντεο.

 
43 χρόνια και… συνεχίζει! Ο Άρης δεν λύγισε ούτε από την Μάντσεστερ Σίτι των τόσων “αστέρων” διατηρώντας το σερί που τον θέλει αήττητο στις εντός έδρας ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από το 1968!
 
Εξαιρετικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και με το πάθος να περισσεύει οι παίκτες του Άρη “κλείδωσαν” τα ατού των “σίτιζενς” και απειλήθηκαν ελάχιστα. Στο 9΄ο Σηφάκης απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Σίλβα, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο διεθνής πορτιέρο σταμάτησε την τελευταία στιγμή τον Τζέκο. Ο Άρης απείλησε στο 40ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο και τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαρτ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Στο 63΄ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα μετά την κεφαλιά του Τζέκο, ενώ στο 66΄ο Χαρτ πραγματοποίησε την επέμβαση της βραδιάς μετά από εξαιρετικό σουτ του Νέτο. Ο Τζέκο απείλησε με σουτ και στο 70΄ με τους κιτρινόμαυρους να αρκούνται στα τελευταία λεπτά στην διατήρηση του 0-0.
 
Αυτό το σκορ διατηρεί τις πιθανότητες πρόκρισης για την ελληνική ομάδα, παρά την δεδομένη δύσκολη αποστολή που θα έχουν στην ρεβάνς του Μάντσεστερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε