Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έξαλλος ο Ίβκοβιτς: Αυτό είναι σκάνδαλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητήςτου Ολυμπιακού έχει έντονα παράπονα από τον καταρτισμό του προγράμματος των πλέι οφ και χαρακτήρισε την απόφαση του ΕΣΑΚΕ ως σκάνδαλο.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε στο πρόγραμμα των πλέι οφ το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά αναμένεται να φέρει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο τρεις φορές μέσα σε έξι μέρες και στη συνέχεια θα υπάρχει μεγάλο διάστημα αποχής μέχρι το φάιναλ φορ της Πόλης.

“Για μένα το πιο σημαντικό είναι ένα. Πρώτη φορά στη ζωή μου και στην καριέρα μου, δεν ξέρω τι να πω στους παίκτες για το πότε θα έχουμε προπόνηση. Πριν το Πάσχα οι κύριοι από τον ΕΣΑΚΕ μας είπαν ότι θα παίξουμε ένα, ίσως και δυο αγώνες πλέι οφ πριν το final-4. Καταλαβαίνω την Ομοσπονδία που θέλει να τελειώσει γρήγορα η σεζόν για το Προολυμπιακό. Εγώ ξέρω, όχι ότι έχω κάποιο χαρτί, όπως μου είπε ο κ. Τόμιτς ότι θα παίξουμε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

Αυτοί οι κύριοι είχαν πει ότι θα βρεθούν με τους προπονητές και θα μιλήσουν. Η Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα με δυο ομάδες στο Φάιναλ Φορ αλλά δεν μας βοηθάει κανένας. Ξεκινήσαμε τα προημιτελικά 19 τους μηνός και παίζουμε ημιτελικά τα τρία πρώτα παιχνίδια ως τις 28 του μήνα. Ποιος είναι ο λόγος κύριε Κονδύλη να μας πιέζεται να παίξουμε πέντε παιχνίδια σε δέκα μέρες; Και μετά δώδεκα μέρες να μην έχουμε κανένα παιχνίδι; Ποιος είναι ο λόγος.

Κοιτάξτε τις άλλες ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ κανονισε να παίζει σπουδαία παιχνίδια στη VTBΛίγκα 2 και 3 Μαϊου για να εχει ρυθμο, η Μπαρτσελόνα παίζει κάθε τρεις μέρες μέχρι τις 3-4 Μάη για τον ιδιο λογο. Εμείς δεν έχουμε ένα χαρτί με ένα σχέδιο για το τι θα ισχύσει. Δεν ξέρω τι να πω στους παίκτες μας. Κανένας δεν μας ρώτησε και ζητάω συγνώμη από τον κόουτς που μιλάω τόσο πολύ γι’ αυτό το θέμα.
 

Γυρνάμε αύριο το πρωί γιατί δεν ξέραμε πότε ξεκινάνε τα παιχνίδια και δεν ξέρω τι ώρα να βάλω αύριο προπόνηση. Πληροφορίες λένε ότι θα γίνουν Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο. Πληροφορίες, όχι κάποιο επίσημο χαρτί. Αυτό είναι σκάνδαλο.
Ακολούθως επεσήμανε πως θα πρέπει να βοηθούνται οι ομάδες που έχουν να παίξουν Final-Four: Μας είπαν πριν το Πάσχα ότι θα μιλήσουν με τους δυο προπονητές να συζητήσουν και τώρα βγαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε. Λένε ότι απαγορεύεται να παίξουμε 3-7 λόγω αστυνομίας, αλλά τι γίνεται 29 μέχρι 2 του μήνα. Σ’ όλες τις χώρες πρέπει να βοηθάς τις ομάδες που παίζουν Φάιναλ Φορ κι εμείς δεν ξέρουμε πότε παίζουμε τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο. Δεν ξέρω αν θα δώσω στους παίκτες μου ρεπό ή θα κάνουμε προπόνηση. Αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο και το λέω υπεύθυνα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε