Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ερωτευμένος… με την πρόκριση – Λεβάντε-Ολυμπιακός (20:00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει την… αγάπη του για την Ευρώπη αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λεβάντε. Τα πλάνα του Μίτσελ για την ενδεκάδα. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα στο NewsIt.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε το βράδυ (20:00) με την Λεβάντε.

Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο απρόοπτο και ο Μίτσελ έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει. Ο Μέγιερι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, στα αριστερά ο Χολέμπας, ενώ στα δεξιά όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μανιάτης. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Φέισα με τον Μοντέστο, μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Μασάντο, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Μήτρογλου.

Για την Λεβάντε ο Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τη γνωστή συντηρητική συνταγή. Στο τέρμα θα είναι ο Κέιλορ Νάβας, στην άμυνα οι Λελ, Ναβάρο, Ρόδας κι ένας εκ των Χουανφράν ή Καράμπελα, στο κέντρο οι Ιμπόρα και Ντιόπ, μπροστά τους οι Ελ Ζαρ, Μίτσελ και Ιμπόρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάρτινς.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται 1.200 οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς φίλους.

Μήτρογλου στην κορυφή, Μανιάτης δεξιά

Μίτσελ: Έχουμε πλεονέκτημα σε παίκτες και εμπειρία

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Μίτσελ: Ήρθαμε για να χάσουμε!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ (VIDEOS)

Γερμανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκος” ο Μπόατενγκ – Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε