Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ανατροπή της ανατροπής – Οριστικά στην Ντιένπρ ο Μανωλάς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και επαναλαμβανόμενες αρνήσεις της ΑΕΚ η μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην ουκρανική ομάδα ολοκληρώθηκε. Η “Ένωση” βάζει στα ταμεία της 600.000 ευρώ, ο Θρασύβουλος 35.000 ευρώ και η Ντιένπρ έχει τον πρώτο λόγο για κάθε ποδοσφαιριστή των “κιτρινόμαυρων”.

Εκεί που φαινόταν πως ο Κώστας Μανωλάς θα επιστρέψει άπραγος στην Αθήνα, τελικά η μετεγγραφή του στην Ντνιέπρ ολοκληρώθηκε. Η ΑΕΚ αρνήθηκε στην πρόταση των 500.000 ευρώ των Ουκρανών και όλα έδειχναν… “ναυάγιο”.

Ωστόσο οι διοικούντες της Ντνιέπρ επέμειναν και η συμφωνία επετεύχθη με όρους που μάλλον αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία. Για να γλιτώσει τον “βραχνά” του ποσοστού μεταπώλησης που διατηρούσε ο Θρασύβουλος (30%), η μετεγγραφή του παίκτη έκλεισε στις 100.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Φυλής θα βάλει στα ταμεία της μόλις 35.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 600 χιλιάρικα πηγαίνουν καθαρά στο ταμείο της “Ένωσης” με την δέσμευση πως η Ντνιέπρ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για οποιονδήποτε παίκτη των “κιτρινόμαυρων” μέχρι το καλοκαίρι.

Μπορεί το τελικό deal να είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την ΑΕΚ, ωστόσο το τίμημα για τον Νίκο Κωστένογλου είναι μεγάλο καθώς θα αναγκαστεί να ολοκληρώσει την σεζόν μοναδικούς διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τον Δέλλα, τον Μπουγαίδη και τον Χέλγκασον.

Τελεσίγραφο από Δημητρέλο – “Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε