Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η επιστολή του Βιντιάδη και το πλάνο χρηματοδότησης

Η επιστολή του Βιντιάδη και το πλάνο χρηματοδότησης
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.09.2012 | 21:40
Πρώτη δημοσίευση: 28.09.2012 | 21:40

Εκτός από τις επιπλέον οικονομικές διευκρινήσεις που ζητάει ο Δημήτρης Βιντιάδης με επιστολή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία SEΥMOUR PIERCE για το πλάνο χρηματοδότησης.

Λίγη ώρα μετά την επιστολή του Δημήτρη Βιντιάδη, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ενημέρωσε για το περιοχόμενο τη, ενώ το σημαντικό είναι πως, όπως αναφέρεται,  ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει συμφωνήσει με τη χρηματοεπενδυτική τράπεζα Seymour Pierce του Κιθ Χάρις για το πλάνο χρηματοδότησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Εστάλη σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ μια επιστολή από την εταιρεία HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD, που υπογράφεται από τον κ. Δημήτρη Βιντιάδη, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι, μετά την απάντηση που θα λάβει από την ΠΑΕ ΑΕΚ στα τελευταία ερωτήματα πού σήμερα έθεσε υπόψιν της (κυρίως οικονομικής φύσεως), θα είναι σε θέση να προχωρήσει στη λήψη των αποφάσεων της, για τον τρόπο και τη διαδικασία εμπλοκής της στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς επίσης και για την έναρξη σύντομου ελέγχου για την επαλήθευση των στοιχείων αυτών.

Ταυτόχρονα ενημερώνει ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία SEΥMOUR PIERCE για το πλάνο χρηματοδότησης αλλά και για να βρεθεί ο καλύτερος σχεδιασμός για την ανοικοδόμηση και βιωσιμότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τέλος, με την επιστολή αυτή ο κ. Βιντιάδης δηλώνει ότι συναισθανόμενος την ανάγκη για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας, προσπαθεί με τους συνεργάτες του να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη λήψη οριστικών αποφάσεων».

Χωρίς Λαγό και Κωνσταντόπουλο στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ
   Διαδώστε αυτό το άρθρο