Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ξάνθη – Βέροια: Αντίο… Λουτσέσκου με δάκρυα και τριάρα

Ξάνθη – Βέροια: Αντίο… Λουτσέσκου με δάκρυα και τριάρα

 Η Ξάνθη νίκησε εύκολα εντός έδρας την Βέροια με 3-0 σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Super League και ο Ράζβαν Λουτσέσκου συγκινημένος ξέσπασε σε κλάματα στο τελευταίο του παιχνίδι με τους Ακρίτες, των οποίων τα γκολ σημείωσαν οι Γιουνές (20΄, 75΄ πεν.) και Σολτάνι (45΄).

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Γιουνές στο 20′ με υπέροχο πλασέ! 

Στο 24′ το σουτ του Μεχία δεν είχε τύχει καθώς μπλόκαρε την μπάλα ο Σαφαρίκας. Στο 36′ ο Γιουνές έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τελικά το γκολ ήρθε στο 45′. Ο Αφρικανός έβγαλε την ασίστ στον Σολτάνι, που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις αλλά δεν έλειψε το γκολ. Ο Γιουνές εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 76 διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

 

 ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Λουσέρο (68′ Ντε Λούκας), Μεχία (68′ Παπαστεριανός), Σολτάνι, Βασιλακάκης (68′ Λάζιτς), Τριάδης, Γιουνές

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Ράδης, Γκαέλ, Δόρης, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Νύκταρης (59′ Ζυγκερίδης), Χάτζι (74′ Ασιγμπά), Κωνσταντινίδης (59′ Μαυρίας)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε