Αθλητικά

Χάρης Δούκας: «Δουλεύουμε εντατικά για να είναι ο Παναθηναϊκός στο νέο του σπίτι μέχρι τον Απρίλιο του 2027»

Για τις εργασίες στο Βοτανικό μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός ανυπομονεί να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου του γηπέδου στο Βοτανικό και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επισήμανε τις προσπάθειες που γίνονται για να τηρηθεί το νέο χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Μιλώντας στο «airetos.gr», ο Χάρης Δούκας ανέφερε ξανά ως ορόσημο τον Απρίλιο του 2027, τονίζοντας την εντατική δουλειά από την πλευρά του δήμου, για να μπει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδό του το συντομότερο δυνατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Δούκας ρωτήθηκε για το πότε θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο του γήπεδο στο Βοτανικό και απάντησε ως εξής: «Ελπίζω, όσο πιο σύντομα γίνεται, να ανακοινώσουμε την ημερομηνία της μεγάλης γιορτής για την Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η είσοδος του Παναθηναϊκού στο νέο του «σπίτι» να γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2027.

Ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ταυτότητας της πόλης. Το γήπεδο στον Βοτανικό προχωρά, παρά τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις. Δουλεύουμε εντατικά, σε καθημερινή βάση, με όλους τους φορείς. Ο Παναθηναϊκός αξίζει ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο και η πόλη νέους δημόσιους χώρους που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μάσα Φασούλα στο The Real MVP της Betsson: Η ζωή με τον Παναγιώτη και η πορεία της Μαριέλλας
Η δεύτερη σεζόν του «The Real MVP» της Betsson ξεκινά με μια γυναίκα που έχει ζήσει από πολύ κοντά τη μεγάλη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά έχει γράψει παράλληλα και τη δική της ξεχωριστή διαδρομή
Η Μάσα Φασούλα στο Real MVP