Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Και πως να φύγει;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την ώρα που η ανταλλαγή του Λεονάρντο με τον Ιγκλέσιας βρίσκεται στο προσκήνιο, ο Βραζιλιάνος με ένα γκολ και μία ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάδια δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει. Δείτε το βίντεο.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε έντονη φημολογία για συμφωνία της ΑΕΚ με την Λάρισα η περιελάμβανε την μεταγραφή του Ιγκλέσιας στην “Ένωση” δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Λεονάρντο. Η εμφάνιση του Βραζιλιάνου όμως σίγουρα βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους διοικούντες των “κιτρινόμαυρων”.
 
Πριν περάσουν τρία λεπτά στην αναμέτρηση ο Νταντόμο έκανε την σέντρα , ο Βάλλας δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Λεονάρντο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Με τον Μίτσελ να είναι θετικός στο ντεμπούτο του και τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με την εικόνα της προηγούμενης αγωνιστικής, η ΑΕΚ έλεγχε απόλυτα το ματς.
 
Το γκολ που σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήρθε στο 27ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο ο Λυμπερόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Γκσπούρνινγκ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη προσπάθησε, κυρίως με τις εμπνεύσεις του Μαρσελίνιο να μειώσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της.

 

SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος (77′ Κιντάνα), Στιούαρτ, Βάλλας, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Φλίσκας (59′ Καζάκης), Κατόνγκο (70′ Βασιλακάκης), Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Νταντόμο, Νασούτι, Γιάχιτς, Αργυρίου, Μίτσελ (64′ Ντιόπ), Καφές, Γκέντσογλου, Έντερ, Λεονάρντο (80′ Νικόλτσης), Λυμπερόπουλος (67′ Λαγός)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε