Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καραγκούνης: Καθήκον μου να βοηθάω τους νεότερους

Καραγκούνης: Καθήκον μου να βοηθάω τους νεότερους

Στην βοήθεια που παρέχει με την εμπειρία τους στους νεαρούς ποδόσφαιριστές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ:

“Όταν ήμουν νεότερος, οι παλιοί παίκτες με μεγάλη εμπειρία με βοηθούσαν. Οι νεαροί παίκτες θέλουν να μαθαίνουν. Μπορεί να νομίζεις πως γνωρίζεις τα πάντα όταν είσαι νεαρός και ίσως κι εγώ να το πίστεψα κάποιες φορές, αλλά δεν είναι αλήθεια”, τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και συνέχισε: “Εάν ένας νεαρός παίκτης μου ζητήσει συμβουλή, δεν είμαι απλά χαρούμενος να βοηθήσω, αλλά το θεωρώ καθήκον μου. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι με τη γλώσσα, αφού πρέπει να βελτιώσω τα αγγλικά μου λίγο παραπάνω. Πάντως προσπαθώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, με μεγάλη ευχαρίστηση”.

Για τη νίκη στο “Χόθορνς”, μετά από ένα κακό σερί της Φούλαμ, σχολίασε: “Πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, δεν πήραμε τους πόντους που θέλαμε, ειδικά εντός έδρας. Αισθανόμασταν πως αξίζαμε κάτι περισσότερο, δεδομένης της ποιότητας του ρόστερ. Ένιωσα ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας κόντρα στη Σουόνσι, που ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να πάρουμε, αλλά δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε ούτε την ισοπαλία. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας τώρα, διότι αρχίσαμε το νέο έτος με μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας, που δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθησή μας, μετά τα προηγούμενα αποτελέσματα”.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μάρτιν Γιολ είναι το παιχνίδι 3ου γύρου του κυπέλλου με την Μπλάκπουλ στο “Κρέιβεν Κότατζ”, με τον 35χρονο μέσο να ονειρεύεται ακόμα και την κατάκτηση του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού του κόσμου: “Πιστεύω ότι τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, αρχίζοντας από το σαββατιάτικο ματς κυπέλλου κόντρα στη Μπλάκπουλ. Το αποτέλεσμα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ μας βοηθάει να προχωρήσουμε μπροστά με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, επειδή η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη βαθμολογική θέση, αλλά υψηλότερα, όπως στην αρχή της χρονιάς”.

“Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στην Premier League και να προχωρήσουμε μακριά στο κύπελλο. Εάν έχουμε μία ελπίδα να το κατακτήσουμε, γιατί όχι; Εάν διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας στον αγώνα που θα δώσουμε, θα μπορούμε να το κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια του προγράμματος, κάτι που θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε