Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μαραντόνα: “Οι διαιτητές βοήθησαν την πρωταθλήτρια Γιουβέντους”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, με τον Μαραντόνα να “καρφώνει” για ακόμα μία φορά τη “Μεγάλη Κυρία”, τονίζοντας πως πήρε κι αυτόν τον τίτλο με τη βοήθεια της διαιτησίας.

Ο Μαραντόνα, πάντως, “κάρφωσε” και τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρίλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος δεν έκανε μετεγγραφές για να βοηθήσει τον προπονητή της ομάδας, Σάρι.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε δίκαια τον τίτλο. Ήταν, βέβαια, και αρκετά τυχερή στη διάρκεια της σεζόν, έχει καταπληκτικούς παίκτες, αλλά και τη βοήθεια της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των διαιτητών. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Είναι γνωστό ότι οι διαιτητές βοηθούν τη Γιουβέντους”.

Για την κατάσταση στη Νάπολι: “Όταν έπρεπε να κάνει μετεγγραφές, δεν τις έκανε. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είμαι φίλος ούτε μαζί του ούτε με άλλο μέλος της διοίκησης. Ο προπονητής Σάρι δεν είχε στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές όπως ο Αλέγκρι. Τώρα θέλουν να πουλήσουν τον Ιγουαΐν διότι ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλη σεζόν τόσο καλή όσο η φετινή”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε