Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαραθώνιος 2015: Ο Ψινάκης, η Μελέτη και τα sexy κορίτσια (ΦΩΤΟ)

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Ο φετινός Μαραθώνιος είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν το πρωινό τρέξιμο ή και μία κυριακάτικη βίολτα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που κατέγραψε η κάμερα του newsit.gr.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. είχε προγραμματιστεί για τις 07:45 το πρωί της Κυριακής, ενώ αυτός των 10 χιλμ. ξεκίνησε μία ώρα αργότερα. Στις 09:00 ακριβώς ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, μαζί με την Περιφερειάχη Αττικής Ρένα Δούρου, πάτησαν τη… σκανδάλη, δίνοντας έτσι το έναυσμα γαι την εκκίνηση της κλασσικής διαδρομής.

Ο Χριστόφορος Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά και με επίδοση 2:21.22, αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 43.000 δρομέων στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων.

Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτευσε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία με 2:52.42, ενώ ακολούθησαν οι Ουρανία Ρεμπούλη, Μάγδα Γαζέα και Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Η συμμετοχή ήταν για μία ακόμη χρονιά ιδιαίτερα μεγάλη, με μικρούς και μεγάλους να ζουν την εμπειρία του Μαραθωνίου, ενώ από την γιορτή του στίβου δεν έλειψαν και λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός του newsit.gr

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου - Φωτό newsIT

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης - Φωτό newsIT

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά - Φωτό newsIT

Ηλίας Ψινάκης και Ρένα Δούρου χειροκροτούν κατά την είσοδο του νικητή, Χριστόφορου Μερούση στο Καλλιμάρμαρο - Φωτό newsIT 

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος  - Φωτό newsIT

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη - Φωτό newsIT

Μαγνήτισαν τα βλέμματα οι όμορφες παρουσίες - Φωτό newsIT

Ομοίως!... - Φωτό newsIT

Φωτό newsIT

Το σημείο του τερματισμού - Φωτό newsIT

Το χρονόμετρο στον τερματισμό - Φωτό newsIT 

Φωτό newsIT

Φωτό newsIT

Φωτό newsIT

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε