Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματς «φωτιά» στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30 / NewsIt / Novasports1) και θέλει ουσιαστικά δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να βγει πρώτος στα πλέι οφ. Να περάσει από το… αφιλόξενο ΟΑΚΑ θέλει ο «δικέφαλος του Βορρά», έτσι ώστε να κρατά την. τύχη στα χέρια του.
Με νίκη σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στο «τριφύλλι», οι Θεσσαλονικείς γίνονται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ τους αρκεί και η ισοπαλία, φτάνει να μην νικήσει η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε αυτή του την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ θα έχει την βοήθεια των Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ.
 
Απ’ την άλλη, οι «πράσινοι» θέλουν νίκη για να κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση «σεντόνι». Στον τελευταίο αγώνα μπροστά στο κοινό του για φέτος, το «τριφύλλι» θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και του Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή.

Να θυμίσουμε πάντως πως ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο αφεντικό όταν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα καθώς σε 53 επισκέψεις ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει επιστρέψει με νίκη στη Θεσσαλονίκη μόλις τέσσερις φορές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε