Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Με γκολάρα… αλά Ιμπραΐμοβιτς ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

 Μια “ζωγραφιά” του Πρίγιοβιτς έκρινε την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Superleague. Δυο δοκάρια οι Θεσσαλονικείς – Αποβλήθηκε ο Μασούντ στο 69′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Ο Πανιώνιος δυσκόλεψε κι αυτή τη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως ο «Δικέφαλος» σκόραρε στο 75΄ με τον Πρίγιοβιτς και νίκησε τους “κυανέρυθρους” 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στους 5 βαθμούς με την πρώτη νίκη της στα πλέι οφ, κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 4 γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του στη διαδικασία.

Χωρίς πολλές φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος κλασικά έβαζε τα εμπόδια που προκαλεί σε κάθε αντίπαλη επίθεση και στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση ο “δικέφαλος του Βορρά” προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις με κορυφαία το δοκάρι του Μπίσεσβαρ στο 44′. Ο Ολλανδός βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε σαφώς καλύτερη εικόνα, με τους Θεσσαλονικείς να είναι πιο πιεστικοί και να έχουν νέο δοκάρι στο 54′ σε εκτέλεση φάουλ του Πέλκα. Ο Πανιώνιος συνέχισε το συντηρητικό του παιχνίδι, ενώ στο 61′ ζήτησαν πέναλτι σε φάση όπου ο Μπεν “έσκασε” ντρίπλα στον Μαλεζά, έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Γλύκου, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 69′. Ο Μασούντ πάτησε τον Μαλεζά στη φτέρνα -ο Έλληνας αμυντικός έτρεχε με την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο- και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους νεοσμυρνιώτες με δέκα παίκτες. Μάλιστα, από τον εκνευρισμό του ο Ιρανός μεσοεπιθετικός προσπάθησε να δώσει τη φανέλα του στον διαιτητή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το 1-0 ήρθε έξι λεπτά αργότερα. Μάτος και Κάμπος έκαναν το ένα-δύο, ο πρώτος έβγαλε γλυκιά σέντρα και βρήκε τον Πρίγιοβιτς μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος αφού κοντρόλαρε με το στήθος πέρασε -με το… μυτάκι- την μπάλα πάνω από τον Βλάχο και με ωραίο σουτ της έστειλε στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το σουτ του Ρισβάνη έξω απ’ την μεγάλη περιοχή (83′) πέρασε μόλις άουτ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Πρίγιοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη σε τετ-α-τετ στο 89′.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε