Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μεγάλο “διπλό” για τον Ατρόμητο! Ηττα… καταδίκη για τη Βέροια

Μεγάλο “διπλό” για τον Ατρόμητο! Ηττα… καταδίκη για τη Βέροια

Ο Ατρόμητος με γκολ στο 89’ κέρδισε 1-0 τη Βέροια για την 22η αγωνιστική της Super League, στην Ημαθία.

Η ομάδα του Περιστερίου πήρε τη νίκη κόντρα σε αυτή του Ντόστανιτς με ελάχιστες ευκαιρίες. Ουσιαστικές ήταν δύο. Στο 45’ είχε δοκάρι με τον Φυτανίδη και στο 89’ ο Ντιγκινί πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στη Βέροια που δύσκολα θ’ αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς φάσεις με εξαίρεση τα τελευταία τρία λεπτά… Στο 43’ και στο 44’ ο Καπετάνος είχε δύο ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45′ Φυτανίδης επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καπετάνος απείλησε στο 47’, αλλά ο Γκορμπούνοφ έδιωξε σε κόρνερ, αλλά αν και η αρχή του δεύτερου μέρους ήταν δυνατή δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια και ο αγώνας ήταν σχεδόν βαρετός. Τουλάχιστον έστω και στο τέλος φύλαγε ένα γκολ. Στο 89’ ο Μανιάτης τροφοδότησε τον Ούμπιντες και αυτός έβγαλε τη σέντρα στον Ντιγκινί που με προβολή έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στους Περιστεριώτες.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (82’ Σισοκό), Μπαλάφας (73’ Μπελαΐντ), Ασίγκμπα, Τομάς (48’ Άρτσε), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος και Σαρπόνγκ.
 
Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα, Πλατέλλας (77’ Ντιγκινί ), Ούμπιδες, Λημνιός (89’ Βασιλείου), Ντάουντα (68’ Λε Ταλέκ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε