Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μεγιόνγκ Ζε: Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός

Ο Καμερουνέζος επιθετικός χαρακτήρισε πρόκληση το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στο “τριφύλλι”.
Με δηλώσεις του στην “Εξέδρα”, ο Μεγιόνγκ Ζε στέλνει σαφές μήνυμα στον κόσμο των “πρασίνων πως θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί με την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ. Ξεκαθαρίζει, όμως, πως δεν τον έχει προσεγγίσει κάποιος από το «τριφύλλι».
 
“Σίγουρα θα με ενδιέφερε η μεταγραφή. Οταν ήρθα στην Μπράγκα, είπα πως ήταν ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Τώρα, αν φύγω από την Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό, πάλι θα έχω κάνει βήματα μπροστά”, τόνισε ο Καμερουνέζος.
 
Για το αν είναι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση να αντικαταστήσει τον Σισέ, επισήμανε: “Γνωρίζω τον Σισέ και πραγματικά έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη που παρουσίασε κατά την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Πραγματικά, μιλάμε για έναν τεράστιο επιθετικό και δεν υπάρχουν πολλοί σαν και αυτόν στην Ευρώπη. Ξέρω και τη σχέση που είχε με τον κόσμο της ομάδας. Να ξέρουν, όμως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού πως, σε περίπτωση που έρθω, θα δίνω σε κάθε αγώνα το 101% των δυνατοτήτων μου. Πιστεύω πως αν το κάνω δεν θα έχει κανένας παράπονο από μένα. Αν θα βάλω όσα γκολ έβαλε ο Σισέ δεν το ξέρω, αλλά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ικανοποιήσω τους ανθρώπους της ομάδας που θα με εμπιστευτούν. Ελπίζω να υπάρξει πράγματι κίνηση και να γίνει η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε