Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μουρίνιο όπως Φέργκιουσον! “Να μείνω στη Γιουνάιτεντ 15 χρόνια”

ΦΩΤΟ reuters
ΦΩΤΟ reuters

Το παράδειγμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να μιμηθεί ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πολλά χρόνια.

Σε συνέντευξη του στο ειδησεογραφικό δίκτυο “ESPN” στο Λος Αντζελες, όπου βρίσκονται οι “κόκκινοι διάβολοι” για τη θερινή προετοιμασία τους, ο Πορτογάλος κόουτς δήλωσε πως δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να μείνει στην ομάδα για το υπόλοιπο της καριέρας του:

“Θα είμαι στους πάγκους για 15 ακόμη χρόνια. Δεν θα ήταν άσχημο να παραμείνω όλα αυτά τα χρόνια στο Μάντσεστερ. Το είχε κάνει ο Σερ Αλεξ, γιατί όχι κι εγώ; Μετά τον Μόγιες και τον Φαν Γκάαλ, είμαι στη δεύτερη χρονιά μου στη Γιουνάιτεντ και νιώθω σαν να είμαι στην ομάδα πολλά χρόνια. Είναι η τέλεια ομάδα για να δουλέψει κανείς”, τόνισε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε σ’ ερώτηση σύγκρισης με τον Φέργκιουσον:

“Η καριέρα του Σερ Αλεξ είναι μοναδική και δεν πιστεύω πως μπορεί να επαναληφθεί. Επίσης η κατάσταση έχει αλλάξει στο ποδόσφαιρο και η πίεση είναι μεγαλύτερη στους προπονητές. Κερδίζεις ματς, μένεις. Χάνεις παιχνίδια, φεύγεις. Τόσο απλή είναι πλέον η μοίρα των προπονητών. Ελπίζω πάντως να μείνω για πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε