Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μπαλτάκος για το γήπεδο: “Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται! Είναι Παναθηναϊκός”

Μπαλτάκος για το γήπεδο: “Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται! Είναι Παναθηναϊκός”

Για το προσωπικό ενδιαφέρον του Αλεξη Τσίπρα για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά” στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι το θέμα είναι σε καλό δρόμο και πως όλες οι πλευρές επιθυμούν να προχωρήσει το θέμα.

“Το γήπεδο πάει πολύ καλά. Ο Τσίπρας έχει πάει στο δέκατο γυμνάσιο που είναι δίπλα στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εκεί ήταν και ο Λαφαζάνης. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας. Είναι Παναθηναϊκός ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακοί (σ.σ. το είπε χαμογελώντας). Πάει καλά το θέμα του γηπέδου.

Με το γήπεδο ασχολείται ο γιός μου, που είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό. Αυτός έχει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση. Η άποψή μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά το θέμα επειδή η Κυβέρνηση το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός βεβαίως το επιθυμεί. Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό και θέλει να απεμπλακεί και να βοηθήσει για το νέο γήπεδο. Άρα νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες τώρα για να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού”, είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε