Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπλάτερ: “Ασεβής ο Ινφαντίνο, δεν απαντάει στις κλήσεις μου”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA παραπονέθηκε πως ο διάδοχος του Τζάνι Ινφαντίνο, δεν του έδειξε κανένα σεβασμό, αφού δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα που του έκανε.

Ο Μπλάτερ, έχασε την Δευτέρα την έφεση στο Δικαστήριο Διαιτησίας (CAS) ενάντια στην απαγόρευση των έξι ετών για παραβιάσεις δεοντολογίας, που του επιβλήθηκε με αφορμή το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς που έπληξε την παγκόσμια ομοσπονδία.

Το CAS αποφάνθηκε ότι ο 80χρονος πρώην ισχυρός παράγοντας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε δώσει εντολή για τις πληρωμές αξίας 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Μισέλ Πλατινί, ως «δώρα» για υπηρεσίες και ως εκ τούτου διαπιστώθηκε παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας της FIFA.

Ο Μπλάτερ δήλωσε στο πρόγραμμα του BBC “World Football”, ότι έχει συναντηθεί με τον Τζάνι Ινφαντίνο, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος τον Φεβρουάριο, προκειμένου να συζητήσουν «θέματα που πρέπει να επιλυθούν» από την FIFA.

“Μετά την εκλογή του είχαμε μια πολύ καλή επαφή και μάλιστα ήρθε στο σπίτι μου και είχαμε μια καλή συνομιλία” είπε ο Μπλάτερ. “Του είπα ότι έχω μια λίστα με ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν από την FIFA, αφού αυτό δεν είχε γίνει πριν. Είπε, «Θα εργαστούμε γι αυτό”, αλλά ποτέ δεν συνέβη. Δεν μου τηλεφώνησε ξανά. Τον έχω ενοχλήσει, του έχω στείλει ένα γράμμα και έχω τον προσωπικό του αριθμό , που μου είπαν ότι είναι ακόμα σωστός. Ποτέ, ποτέ δεν μου απάντησε, ποτέ,» είπε ο Μπλάτερ. «Δεν έχω δει ποτέ πριν σε οποιαδήποτε εταιρεία, ο νέος πρόεδρος … να μην δείχνει σεβασμό στον παλιό πρόεδρο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε