Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντιόγκο, η επιστροφή

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο μετά την σύμφωνη γνώμη του Βαλβέρδε. Τι λέει ο ίδιος ο Ντιόγκο και ποιοι είναι οι στόχοι των ερυθρόλευκων τον Ιανουάριο.
 

Μπορεί επισήμως να μην λέγεται κουβέντα αλλά στον Ολυμπαικού έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία για τον μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο, ενώ παρών ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος” ο Βαλβέρδε εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτηθεί ένας επιθετικός, με τον Ντιόγκο να έχει έχει πάρα πολλές πιθανότητες. Τι λέει όμως ο ίδιος για το θέμα;
 
“Θέλω τη δεύτερη ευκαιρία μου στον Ολυμπιακό, έχω ανοιχτό λογαριασμό στον Ολυμπιακό και είμαι έτοιμος να αποδείξω την αξία μου. Τώρα είμαι στην Ιαπωνία με τη Σάντος για το Διηπειρωτικό και θέλω να πάρω όποια ευκαιρία μου δοθεί. Νιώθω καλά καλά και τον Ιανουάριο θα είμαι στην Αθήνα”, εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ο Ντιόγκο, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Goalnews”.
 
Όσον αφορά τον τερματοφύλακα οι Πειραιώτες θέλουν να απαλλαγούν από τον Κοστάντσο και ψάχνουν γκολκίπερ που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ένας οργανωτής και ένας ακραίος επιθετικός, ενώ πάντα υπάρχουν σκέψεις για να σπάσουν πρόωρα οι δανεισμοί των Μήτρογλου και Τάτου.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε