Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: “Ντου” Τούρκων οπαδών σε ξενοδοχείο με Έλληνες! Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: “Ντου” Τούρκων οπαδών σε ξενοδοχείο με Έλληνες! Νέο βίντεο ντοκουμέντο

 – Νέες εικόνες από την επίθεση Τούρκων οπαδών κατά Ελλήνων
– Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έγινε… “ντου” σε ξενοδοχείο που μένουν οπαδοί του Ολυμπιακού
– Φώναζαν “Ιστανμπούλ” και πετούσαν αντικείμενεμα
– Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Sinan Erdem ενόψει του τελικό του Final 4 της Euroleuague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό
– Ο αγώνας ξεκινά στις 21:00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε live και από το newsit.gr

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού στην Πόλη δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό (20/5) βράδυ, με τους Τούρκους να επιχειρούν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν αυτοί του Ολυμπιακού.

Η παρουσία πολλών οπαδών του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό των “ερυθρόλευκων” με την Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει διαμορφώσει ένα… εκρηκτικό κλίμα στην πλευρά των φίλων της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Ο “Ζοτς” ζήτησε να υπάρξει σεβασμός προς τους οπαδούς των Πειραιωτών και να μην γίνουν άλλα επεισόδια –όπως αυτά της Παρασκευής- αλλά φαίνεται πως τα λόγια του πέφτουν στο κενό.

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ του Σαββάτου είχαμε μια νέα εστία έντασης. Περίπου 100 τούρκοι οπαδοί –πιθανότατα της Φενέρμπαχτσε- συγκεντρώθηκαν έξω από ξενοδοχείο όπου διαμένουν αρκετοί Έλληνες φίλοι του Ολυμπιακού, άρχισαν να τους προκαλούν φωνάζοντας “Ιστανμπουλ” ενώ πέταξαν και κάποια αντικείμενα προς την είσοδο του κτηρίου.

Δείτε βίντεο από τους φίλους των “ερυθρολεύκων”:

Ακολούθησαν μικρής έκτασης επεισόδια, αλλά με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας οι Τούρκοι οπαδοί απομακρύνθηκαν γρήγορα (υπήρχαν εκεί κοντά δύο διμοιρίες). 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε