Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ο Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα!” (ΦΩΤΟ)

“Ο Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα!” (ΦΩΤΟ)

Η 28η Δεκεμβρίου για τους Ισπανούς είναι η αντίστοιχη δική μας Πρωταπριλιά και συνεπώς υπάρχουν αρκετές φάρσες στον Τύπο της ιβηρικής χώρας. Φανταστείτε απλά τον Ίκερ Κασίγιας να “ψήνεται” για μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και τον Ρανταμέλ Φαλκάο να πηγαίνει από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γρανάδα!

Η εφημερίδα “Εl Mundo Deportivo” έγραψε για επίσκεψη του Ίκερ Κασίγιας στο μουσείο της Μπαρτσελόνα, αλλά και το διάλογο που είχε ο πορτιέρε των Μαδριλένων με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Η εφημερίδα που εδρεύει στην Βαρκελώνη αποφάσισε να εμφανίσει τον αρχηγό της Ρεάλ να πραγματοποιεί μυστικό ταξίδι στη Βαρκελώνη (την περίοδο μάλιστα που πι σχέσεις του με τον Μουρίνιο δεν είναι και στα καλύτερα τους), να πηγαίνει στο μουσείο των Καταλανών και να μιλά με τον Θουμπιθαρέτα για τον Μέσι: “Εγώ, όπως και οι Καταλανοί, έχω δικαίωμα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Βαρέθηκα αυτόν τον Αργεντινό σας, να μου βάζει συνέχεια γκολ!”.

Στο… κλίμα της ημέρας συμμετείχε και η Γρανάδα που εμφάνιζε με φωτομοντάζ τον Φαλκάο να υπογράφει στην ομάδα, αναγγέλοντας μέσω twitter την απόκτηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε