Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μόγιες αποθέωσε τον Βέλλιο! (VIDEO)

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ της Έβερτον στην αναμέτρηση με τη Γουίγκαν (3-1), ανοίγοντας έτσι… λογαριασμό στην Πρέμιερσιπ και αναγκάζοντας τον προπονητή του να τον αποθεώσει!
Η πέμπτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Έβερτον (όλες ως αλλαγή) αποδείχτηκε… μαγική για τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος πέρασε στο 67′ αντί του Κόουλμαν και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί της Γούιγκαν πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ των “ζαχαρωτών” στο 84′.
 
Το γεγονός αυτό -φυσικά- δεν έμεινε ασχολίαστο από τον τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, όπως και από τον αγγλικό Τύπο.
 
“Θα πρέπει να απονείμω τα εύσημα στον σκάουτερ της ομάδα, Μικ Ντόχερτι που βρήκε τον Σίμους Κόλεμαν με 60.000 λίρες και τον Βέλλιο με ακόμα λιγότερα χρήματα”, τόνισε ο τεχνικός της Έβερτον.
 
Την ίδια ώρα ο αγγλικός Τύπος γράφει πως: “Δικαίωσε τον προπονητή του, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τον Λουίς Σαχά, όταν ο γάλλος δημοσιοποίησε μέσω του tweeter τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται.
 
Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι πολύ ικανοποιημένος από τις προσθήκες στην ομάδα, αφού εκτός από τον Βέλλιο, σκόραρε και ο Ντρέντε”

Δείτε το VIDEO με το γκολ του Βέλλιου
 



Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε