Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μπάντοβιτς στήριξε τον Ντάτολο

Στην καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους στάθηκε ο Μπάντοβιτς
Στην καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους στάθηκε ο Μπάντοβιτς, ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Αργεντινός, ζητώντας από όλους να μην τον “σταυρώσουν” αφού βρίσκεται λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

“Είναι ένα παιδί που ήρθε πριν από μερικές μέρες. Δεν μπορούμε να τον σταυρώσουμε. Έγινε ένα λάθος, πρέπει να τον στηρίξουμε. Ήταν ένα κρίσιμο σημείο και όπως είπα μέχρι εκείνη τη στιγμή τα πηγαίναμε πολύ καλά” με αυτόν τον τρόπο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στήριξε τον Χεσούς Ντάτολο που αποβλήθηκε στο 52’΄και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Για το ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: 
“Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, συγκεντρωμένοι με πάθος και θέληση. Βγαίναμε καλά στην επίθεση, πρεσάραμε κι ο αντίπαλος δυσκολευόταν να βγάλει την μπάλα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο πρώτο μέρος, όταν κλέβαμε την μπάλα στο κέντρο, μπορούσαμε να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες.”

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για νίκη-ψυχολογίας:

“Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη, όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς. Σαφώς μετράει και η βαθμολογική συγκομιδή, όμως αυτή τη στιγμή είχαμε ανάγκη από αυτό το διπλό για να ανέβει η ψυχολογία μας.”

.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε