Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νοβίτσκι στέλνει τελικό τους Μάβερικς

ΦΩΤΟ REUTERS
Η ομάδα από το Ντάλας βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 15 πόντους από την… παρέα του Ντουράντ πέντε λεπτά πριν το φινάλε, όμως με πρωταγωνιστή τον Ντιρκ Νοβίτσκι κατάφερε να πάρει τη νίκη και θέλει μία ακόμα για να πάρει θέση στον τελικό του ΝΒΑ.

Οι Μάβερικς έτρεξαν μέχρι το φινάλε ένα σερί 17-2 με τον Γερμανό να πετυχαίνει μέσα σε 5 λεπτά τους 12 από τους 40 πόντους του στο ματς. Το τελικό 101-101 έστειλε τις δύο ομάδες στο έξτρα πεντάλεπτο όπου, με όπλο την εμπειρία τους κι έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα από την ανατροπή, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το έργο τους και βρέθηκαν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς.
 
Εκτός από τον Γερμανό, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο 38άχρονος, Τζέισον Κιντ με 17 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ ο Τζέισον Τέρι ερχόμενος από τον πάγκο προσέφερε 20 πόντους.
 
Από πλευράς Θάντερ πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 29 πόντους, μαζεύοντας και 15 ριμπάουντ και ακολούθησαν σε απόδοση οι Σέρζε Ιμπάκα (18π., 10ρ.) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (19π., 8ρ., 8ασ.).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε