Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για Σάντσες"

`Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για Σάντσες`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.07.2011 | 10:46
Πρώτη δημοσίευση: 01.07.2011 | 10:46

Η Βαλενσιέν φαίνεται να ρίχνει γέφυρες στους ερυθρόλευκους ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Κάρλος Σάντσες που έχει εξελιχθεί σε σήριαλ δίχως τέλος.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στείλει τελεσίγραφο στους Γάλλους για να απαντήσουν άμεσα στην πρόταση που έχουν καταθέσει και ο πρόεδρος της Βαλενσιέν με δηλώσεις του στη Sportday επιβεβαίωσε ότι η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία:

"Έχουμε λάβει την πρόταση του Ολυμπιακού με φαξ και την εξετάζουμε. Υπάρχει μία οικονομική διαφορά σε σχέση με αυτά που ζητάμε, στα μάτια μου όμως δεν είναι μεγάλη. Είναι οικονομικό το θέμα, αλλά δεν είμαστε μακριά.

Νομίζω ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού πλέον, δεδομένου ότι ξέρει τι ζητάμε. Να κάνει την τελευταία κίνηση για να φτάσουμε σε συμφωνία.

Ναι, έχουμε προσφορά και από μία ιταλική ομάδα, την Ουντινέζε, διότι ο Σάντσες είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης. Η καλύτερη πρόταση είναι του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή. Στις επόμενες μέρες πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία."   Διαδώστε αυτό το άρθρο