Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο “διπρόσωπος” Ολυμπιακός και το… μήνυμα του Πουλίδο! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν καλό πρόσωπο στην επανάληψη ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τη Βάκερ Ίνσμπρουκ στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους. Ο Πουλίδο το τέρμα της ομάδας του Σάντσεθ (τρία γκολ σε δύο φιλικά), που έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, φέρνοντας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Βάκερ Ίνσμπρουκ.

 

Η αρχική ενδεκάδα / The starting XI #PreSeasonSummer2016 #friendly #match

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ προβλημάτισαν στο πρώτο ημίχρονο, τόσο με την ανάπτυξη τους, όσο και με την αμυντική τους λειτουργία. Μάλιστα, ήταν στο συγκεκριμένο 45λεπτο, που δέχθηκαν και το 1-0, από τον “κεραυνό” που έπιασε ο Κερσμποάουμ από τα όρια της μεγάλης περιοχής (23′).

 

Τελικό. Βάκερ Ίνσμπρουκ – Ολυμπιακός 1-1. / Full-Time. FC Wacker Innsbruck – Olympiacos 1-1. #PreSeasonSummer2016 #olympiacos #friendly #match

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που τα κενά στην άμυνα συνεχίστηκαν και κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό 1-1 με ωραίο τελείωμα του Άλαν Πουλίδο έξω από την περιοχή (80′), μετά από άψογη προσπάθεια του Μανθάνη. Έτσι, ο Μεξικανός έδειξε με το τρίτο του τέρμα σε δυο φιλικά πως φέτος είναι ικανός να βοηθήσει τους πρωταθλητές στην επίθεση.

 

Η φάση του γκολ! / The moment @alan_pulido17 scored! #PreSeasonSummer2016 #olympiacos #friendly #match

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

 Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Καπίνο (68’ Χουτεσιώτης), Μαζουακού (46’ Τσιμίκας), Μποτία (46’ Γούτας), Σιόβας (46’ Ρέτσος), Βούρος (46’ Μπέρτος), Μπουχαλάκης (46’ Ζντιέλαρ, 68’ Μανιάτης), Κασάμι (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (46’ Τσόρι), Γιαννιώτας (46’ Πάρντο), Σεμπά (46’ Μανθάτης), Ολαϊτάν (46’ Πουλίδο).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε