Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο μήνας της…καταστροφής – Απ’το +5 στο -4 ο ΠΑΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ενός κακού μύρια έπονται στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” που πριν από ένα μήνα είχαν διαφορά 5 βαθμών από τον Ολυμπιακό πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα ακόμη κι αν νικήσουν στο ντέρμπι “αιωνίων” να ανέβουν στην κορυφή.

Η ήττα από την ΑΕΚ γκρέμισε για τα καλά τα όνειρα του Παναθηναϊκού για τον τίτλο. Μπορεί ακόμη να μην χάθηκε τίποτα όμως η ψυχολογία των παικτών του Φερέιρα αλλά και η δεδομένη πλέον κρίση που διέρχονται εδώ και καιρό οι “πράσινοι” δεν τους επιτρέπει να αισιοδοξούν.

Ο Παναθηναϊκός πριν από ένα μήνα έκανε όνειρα ακόμη και για διαφορά 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό αφού οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Αντί για το +8, έγινε το +2 μετά την ήττα των πράσινων στη Λιβαδειά και το άγχος έκανε την εμφάνιση του.

Στον πρώτο γύρο το τριφύλλι έβγαλε τη σειρά των τριών ντέρμπι με απολογισμό 7 βαθμών. Τώρα δεν έχει πάρει κανέναν και ακολουθεί το ντέρμπι “αιωνίων” που είναι η τελευταία του ευκαιρία.

Η διοικητική αβεβαιότητα, ο τραυματισμός του Λέτο αλλά και η απουσία εναλλακτικού πλάνου όταν στραβώνει ένα ματς είναι κάποιοι από τους λόγους που έφεραν τον Παναθηναϊκό σε τέτοια θέση.

Το θέμα πλέον είναι αν ο Φερέιρα και οι παίκτες του θα βρουν το κουράγιο να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, να νικήσουν στο ντέρμπι και να ξαναμπούν στο παιχνίδι του τίτλου.

Χριστοδουλόπουλος: Παίζουμε ενάντια στο κατεστημένο!

Καντέ: Ήμασταν μόνο λόγια…

Όλα τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 24ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε