Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στο… μυαλό των προπονητών

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στο… μυαλό των προπονητών

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Προς το παρόν μόνο εικασίες γίνονται για το πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες.

Κανείς εκ των δύο προπονητών δεν ανοίγει τα χαρτιά του και είναι λογικό. Ομως, περισσότερα δείχνει ο Κετσπάγια, ενώ ο Πάουλο Μπέντο δεν πέρασε ούτε… μισό μήνυμα ενδεκάδας.

Ολυμπιακός

Ο Μπέντο διατήρησε τα αινίγματα στην προπόνηση. Απέφυγε τις δοκιμές και τα τετ α τετ. Κράτησε εν ολίγοις μια παγωμένη στάση, είτε για να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ είτε επειδή δεν έχει καταλήξει ακόμη.
Πιθανότητα στην άμυνα θα είναι οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια με τον Καπίνο στο τέρμα.

Ο Μιλιβόγεβιτς θα βρίσκεται στα χαφ με τον Αντρέ Μαρτίνς ή τον Καμπιάσο.
Ο πλέον δεδομένος είναι ο Ιντέγε. Ενδεχομένως να έχουν παρουσία στους 11 βασικούς οι Φορτούνης, Μάριν και Ντομίνγκες! Στα άκρα της επίθεσης πιθανοί είναι οι Σεμπά, Ελιουνούσι και Μάριν.
 

ΑΕΚ

Στο μυαλό του Κετσπάγια φαίνεται πως έχει θέση ο Μάνταλος που προπονείται όλο και πιο άνετα με τη μάσκα του και πιθανότατα θα έχει θέση στην ενδεκάδα της Ενωσης. Επί δύο σερί ημέρες ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε το κλασικό  4-2-3-1 .

Με αυτό το σχήμα παρέταξε την ομάδα και τον Λαμπρόπουλο δίπλα στον Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ, ενώ ο Μπακασέτας βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης κι ο Ροντρίγκες με τον Χριστοδουλόπουλο, στα δυο άκρα της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε