Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η χαρά και η λύπη του Φινμπόγκασον

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Πανευτυχής από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και από το γεγονος πως σκόραρε στο Λονδίνο εμφανίστηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Παράλληλα, όμως, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών κόντρα στους “κανονιέρηδες”.

Σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Ισλανδός επιθετικός τόνισε πως ήρθε στον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ μίλησε για το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του Euro 2016 με την εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το πώς έζησε το ματς του Λονδίνου: “Ήταν απίστευτο! Πέρασα μία δύσκολη περίοδο, αλλά δούλεψα πολύ και ανταμείφθηκα. Ενας από τους λόγους που πήγα στον Ολυμπιακό ήταν για να παίξω σε παιχνίδια Champions League. Ηταν λογικό να είμαι χαρούμενος μετά το παιχνίδι. Σκόραρα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και για εμένα ήταν τέλεια η βραδιά”.

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και ο Σίλβα προτίμησε τον Ιντέγε: “Ήθελα να παίξω από την αρχή, η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει ανταγωνισμός και εγώ από την πλευρά μου έπρεπε να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Νομίζω ότι τα κατάφερα. Εχω δουλέψει πολύ σκληρά”.

Για το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του Euro 2016: “Θα προσπαθώ κάθε εβδομάδα να αποδεικνύω την αξία μου, έτσι ώστε να πείσω το τεχνικό τιμ να με συμπεριλάβει στην αποστολή για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι”.

 

Στο Παρίσι ο Ρομπέρτο

 

Στο μεταξύ, ο Ρομπέρτο εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μάρκο Σίλβα και πήγε στο Παρίσι για να χαλαρώσει. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ανέβασε και φωτογραφία στο instagram, τονίζοντας: “Παρίσι… Πάντοτε εντυπωσιακό”!

 

Paris… Always amazing! #havingbreak

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε