Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κρίνεται ο Μπέντο! Με ΑΕΚ θα στρίψει το… νόμισμα

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μεγάλος προβληματισμός στο ερυθρόλευκο “στρατόπεδο” μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας. Το κλίμα είναι “στραβό” για τον Μπέντο, που “χρεώνεται” την μέτρια εικόνα της ομάδας και έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αγωνία για Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός τα έχει με την τύχη του στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αφού είδε τρεις φορές την μπάλα να χτυπά στα δοκάρια του Βάτερμαν, αλλά αυτή είναι μια… δικαιολογία! Οι “ερυθρόλευκοι” συμπλήρωσαν μια σειρά μέτριων εμφανίσεων (στο Καυτανζόγλειο δεν το… πλήρωσαν, όπως στην έδρα της ΑΕΛ) και έδειξαν κόντρα στην Κυπριακή ομάδα πως υπάρχει πρόβλημα.

Μεγάλα αμυντικά προβλήματα, μακρινές μπαλιές και γενικά κακή ανάπτυξη, από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στον αέρα, παρά στο χορτάρι. Ειδικά από τη στιγμή που βγήκε και ο Μάριν, η… γιόμα πήγε “σύννεφο”. Μάλιστα, η συνομιλία των Τσόρι Ντομίνγκες – Φορτούνη στον πάγκο των Πειραιωτών -φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό- που έδειξε τη δυσφορία των δυο παικτών για τις κινήσεις του Μπέντο, ίσως και να παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχεται μεγάλη κριτική για τη μικρή βελτίωση του Ολυμπιακού και παρόλο που δηλώνει πως έχει συνηθίσει να δουλεύει υπό πίεση, τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι καλά γι’ αυτόν. Το προσεχές ντέρμπι στο Φάληρο με την ΑΕΚ δεν αποκλείεται ακόμα και να κρίνει πολλά για τη θέση του.

Για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής, ο Μπέντο έχει ένα σημαντικό “πονοκέφαλο”, αφού ο Φορτούνης αποχώρησε από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε