Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπεσίκτας: Η ξεχωριστή σχέση των δύο ομάδων!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στους “16” του Europa League, με τον αθλητικό διευθυντή των Τούρκων, Αλί Ναΐμπι, να τονίζει πως οι δύο ομάδες έχουν μία ξεχωριστή σχέση.

Χαρακτήρισε, ακόμα, την κλήρωση με τους πρωταθλητές Ελλάδας ευκολότερη από ότι θα ήταν τα προηγούμενα χρόνια, όταν και οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πιο ισχυροί.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχουν μια ξεχωριστή σχέση οι δύο ομάδες, πολύ στενή. Παίξαμε δύο φιλικά τα τελευταία χρόνια, οι πρόεδροί μας είναι κοντά, η κουλτούρα μας είναι κοντά. Είναι μια δύσκολη κλήρωση», σχολίασε αρχικά, ενώ για την κατάσταση του Ολυμπιακού σχολίασε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι είναι η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια και παρότι δεν προχώρησε στο Champions League, συνεχίζει δυνατά στο Europa. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδι. Συγκριτικά με τον Ολυμπιακό των προηγούμενων χρόνων, θεωρείται καλό που κληρωθήκαμε μαζί του φέτος».

Για το αν η ομάδα του είναι έτοιμη να «συνέλθει» από τον αποκλεισμό από το Champions League: «Απογοητευτήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ντιναμό. Επηρεαστήκαμε από κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο Κίεβο. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, να κρατήσουμε τα ηνία για τον τίτλο. Αν μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο στο Europa, θα το κάνουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε