Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Φουλάρουν οι “αιώνιοι”! Οι δύο “κλεισμένοι”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, θέλοντας να παρουσιαστούν πολύ ισχυροί και την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Μετά τις ανανεώσεις των Πρίντεζη και Μάντζαρη, αλλά και την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς, οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν με επιτυχία ακόμα μία κίνηση. Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μπόγρης. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες την Τρίτη, το οποίο θα έχει διάρκεια για 1+1+1 χρόνια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον προορίζει για τρίτο ψηλό, πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον Κεμ Μπιρτς. Την περασμένη σεζόν, ο Μπόγρης αγωνίστηκε στην Τενερίφη, με την οποία κατέκτησε το Basketball Champions League, μετρώντας 7,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος στις ανανεώσεις, αποσπώντας, μάλιστα, το πρώτο “ναι” από τον Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ απάντησε θετικά στην πρόταση των “πρασίνων” και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια. Τις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του με το “τριφύλλι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε