Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οριστική αναβολή στην Πριμέρα Ντιβισιόν!

Η πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, η οποία ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε επ’ αόριστον.
Στη συνάντηση που είχε η Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα με την Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
 
Οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν την απεργία μέχρι να λυθούν όλα τα θέματα που έχουν θέσει προς συζήτηση. “Αν χρειαστεί δεν θα γίνει το πρωτάθλημα στην Ισπανία κατά τη διάρκεια του έτους. Εάν χρειαστεί, θα αντισταθούμε μέχρι τον Μάιο”, τόνισε ο Τοτέ που αγωνίζεται στην Χέρκουλες.
 
Να θυμίσουμε πως το βασικό αίτημα των ποδοσφαιριστών είναι να εξασφαλίζουν τα δεδουλευμένα τους σε περίπτωση πτώχευσης ενός συλλόγου, καθώς 7 ομάδες τελούν υπό καθεστώς πτώχευσης και συνολικά το χρέος ανέρχεται στα 58.000.000 ευρώ. Επίσης ζητούν να λαμβάνουν επιπλέον άδειες από τις ομάδες τους, όταν καλούνται να εκπροσωπήσουν τα χρώματα των χωρών τους σε διεθνές επίπεδο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές και επόπτες που επρόκειτο να διευθύνουν τις αναμετρήσεις δέχθηκαν ένα email και τους ενημέρωναν ότι αναβάλλονται οι μετακινήσεις του και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τις προσεχείς μέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε