Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Όχι” από Μανωλά – Έδωσε… αντιπρόταση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο νεαρός αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ωστόσο έκανε αντιπρόταση, η οποία συζητείται από τους ανθρώπους της Ένωσης. Συνάντηση για Γεωργιάδη.

Ο Κώστας Μανωλάς είπε “όχι” στην προσφορά τριετούς συνεργασίας με αύξηση των αποδοχών του –κλιμακωτά- από τις 50.000 στις 270.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, ωστόσο δεν απέρριψε και οριστικά το ενδεχόμενο να καταλήξει σε συμφωνία με την Ένωση.

 
Κι αυτό διότι κατέθεσε αντιπρόταση στη διοίκηση, όπου αναφέρει ποιες είναι οι απαιτήσεις του (τουλάχιστον 400.000 ευρώ) για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
 
Εφόσον αυτές, λοιπόν, δεν γίνουν αποδεκτές -ή έστω αντικείμενο διαπραγμάτευσης από την ΠΑΕ (που αποφάσισε να συζητήσει σε διοικητικό συμβούλιο το θέμα) θεωρείται πολύ πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες για την πώλησή του.
 
*Ο Σταύρος Αδαμίδης επικοινώνησε εκ νέου με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και κανόνισαν συνάντηση στην οποία θα «τελειώσει» το θέμα του Γιώργου Γεωργιάδη και έτσι ο νεαρός θα φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε